Omeletrolletjes met roomkaas, ham en rucola

Foody Redactie


Met feestjes is het leuk om je gasten te verrassen met lekkere hapjes. Met dit recept maak je heel gemakkelijk lekkere ometletrolletjes met roomkaas en ham. Net eventjes anders dan het bekende wraphapje èn glutenvrij. Een ideaal hapje dus. Met wat verse bieslook of andere kruiden geef je de omelet lekker wat extra smaak. En laat de rolletjes na de bereiding even opstijven in de koelkast. Dat snijdt later wat gemakkelijker. Succes!

Los van de afkoeltijd van 2 uur ben je er 25 minuutjes mee bezig.

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Jorien van den Berg - Donker
  • Yvonne Meulenbroeks
  • Sofie Beeckman
  • Peter En Nicolle Weijs
  • Lisettehartje
  • Evelien van der Laan
  • Janet van Kruijsbergen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.