Omeletrolletjes met roomkaas, ham en rucola

Ingrediënten
Met feestjes is het leuk om je gasten te verrassen met lekkere hapjes. Met dit recept maak je heel gemakkelijk lekkere ometletrolletjes met roomkaas en ham. Net eventjes anders dan het bekende wraphapje èn glutenvrij. Een ideaal hapje dus. Met wat verse bieslook of andere kruiden geef je de omelet lekker wat extra smaak. En laat de rolletjes na de bereiding even opstijven in de koelkast. Dat snijdt later wat gemakkelijker. Succes!
Los van de afkoeltijd van 2 uur ben je er 25 minuutjes mee bezig.


Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...
Volg Brenda Kookt!
![]() |
Bananenbrood muffins met pinda... |
![]() |
Champagne cheesecake met aardb... |
![]() |
Spinaziesalade met pompoen en... |