Onigiri, gevulde rijstballetjes
Deze heerlijke gevulde rijstballetjes hebben best wat weg van sushi. Je gebruikt namelijk sushirijst, die je op smaak brengt met rijstazijn. So far net sushi. Het maken van de balletjes verloopt echter net iets anders. Je gebruikt plastic folie om balletjes te vormen, in plaats van een rieten rolmatje. Daarnaast kun je onigri ook een andere vulling geven dan vis. Zelfs zoete varianten zijn mogelijk. Denk hierbij aan fruit, chocola, nootjes en pindakaas. Probeer het eens!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje...
Volg De Groene MeisjesPita's met oesterzwammenshoarm... | |
Vegan scones met lemon curd | |
Gevulde gepofte zoete aardappe... |