Ontbijtcake van banaan en havermout

Foody Redactie


Een gezond én heerlijk ontbijtje is altijd goed toch? En dat ontbijten doe je met deze onwijs lekkere ontbijtcake van banaan en havermout. Om de ontbijtcake goed vullend te maken, en passend bij het ontbijt, is er gekozen om havervlokken te gebruiken in plaats van bloem. Hierdoor is de structuur van de cake wat grover. Bananen zorgen voor de binding. Toegegeven, er zit wel een heel klein beetje suiker in. De ontbijtcake is niet alleen lekker bij het ontbijt, maar ook als gezond tussendoortje. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 25 min 

12 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Ina Van Rijswijk
  • Foody redactie
  • KunnigundeNL
  • Esmée Kramer
  • Doro
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.