Ontbijtcake van banaan en havermout
Een gezond én heerlijk ontbijtje is altijd goed toch? En dat ontbijten doe je met deze onwijs lekkere ontbijtcake van banaan en havermout. Om de ontbijtcake goed vullend te maken, en passend bij het ontbijt, is er gekozen om havervlokken te gebruiken in plaats van bloem. Hierdoor is de structuur van de cake wat grover. Bananen zorgen voor de binding. Toegegeven, er zit wel een heel klein beetje suiker in. De ontbijtcake is niet alleen lekker bij het ontbijt, maar ook als gezond tussendoortje. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 25 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |