Ontbijttaart met granolabodem en vers fruit

Ontbijttaart met granolabodem en vers fruit


6 personen

Deze ontbijttaart met granolabodem en vers fruit is niet alleen simpel te maken, hij staat ook heel feestelijk op tafel tijdens Pasen! Je maakt de granolabodem door havermout met noten, gesmolten boter en honing te mengen en deze te bakken in de oven. Daarna alleen nog aftoppen met yoghurt en vers fruit van jouw keuze. Met Pasen is het natuurlijk leuk om geel fruit te gebruiken. Fijn paasweekend!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Taquitos met zoete aardappel Taquitos met zoete aardappel
BBQ Rub - zoete kruidenmix / barbecue kruiden BBQ Rub - zoete kruidenmix / b...
Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Mexicaanse quiche
 31
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Mini-flammkuchen, heerlijk voor bij de borrel! - recept
 5
Rutger BaktRutger Bakt
Snelle basis groentesoep
 9
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.