Ontbijttaart met granolabodem en vers fruit
Deze ontbijttaart met granolabodem en vers fruit is niet alleen simpel te maken, hij staat ook heel feestelijk op tafel tijdens Pasen! Je maakt de granolabodem door havermout met noten, gesmolten boter en honing te mengen en deze te bakken in de oven. Daarna alleen nog aftoppen met yoghurt en vers fruit van jouw keuze. Met Pasen is het natuurlijk leuk om geel fruit te gebruiken. Fijn paasweekend!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Zo maak je een perfecte borrel... |
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |