Ontbijttaart met granolabodem en vers fruit

Ontbijttaart met granolabodem en vers fruit


6 personen

Deze ontbijttaart met granolabodem en vers fruit is niet alleen simpel te maken, hij staat ook heel feestelijk op tafel tijdens Pasen! Je maakt de granolabodem door havermout met noten, gesmolten boter en honing te mengen en deze te bakken in de oven. Daarna alleen nog aftoppen met yoghurt en vers fruit van jouw keuze. Met Pasen is het natuurlijk leuk om geel fruit te gebruiken. Fijn paasweekend!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Spinaziesalade met pompoen en kikkererwten Spinaziesalade met pompoen en...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.