Oosterse kip en papillote

Ingrediënten
2 personen
En papillote koken is een niet vaak gebruikte kooktechniek in Nederlandse thuiskeukens. Zonde eigenlijk, want het is simpel en erg gezond. En papillote koken wil zeggen dat je gerechten klaarstoomt in de oven in een pakketje van bakpapier. De oven en de stoom doen zijn werk en hierdoor is het gebruik van olie of boter onnodig. Op deze manier gaan er geen smaken verloren en blijft de kip lekker mals en sappig. Simpel, snel en erg gezond! Beter kan niet toch? Serveer met een mihoen, rijst of een lekkere frisse salade. Eet smakelijk!


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |