Oosterse stamppot van zoete aardappel

Fresh & Easy: Oosterse stamppot van zoete aardappel


4 personen

Deze Oosterse stamppot van zoete aardappel met paksoi, gemengde paddenstoelen en taugé is heerlijk. Lekker licht, maar toch vullend en voedzaam. Om de zoete aardappel stamppot iets meer body te geven is er ook een stukje kipfilet aan deze stamppot toegevoegd. Liever vega? Dan kun je dit uiteraard weglaten. De smaak is er zeker niet minder om. Geniet ervan! 

 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Leevdveen
  • Bianca Silooy-Leungen
  • Shirley Beekmans
  • Chiara Stolk
  • Helena De Jong
  • José van Eersel
  • Foody redactie
  • Marjo Bakker
  • Angelique Hagoort-Sweere
  • Harm Dekens
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.