Oosterse stamppot van zoete aardappel
Deze Oosterse stamppot van zoete aardappel met paksoi, gemengde paddenstoelen en taugé is heerlijk. Lekker licht, maar toch vullend en voedzaam. Om de zoete aardappel stamppot iets meer body te geven is er ook een stukje kipfilet aan deze stamppot toegevoegd. Liever vega? Dan kun je dit uiteraard weglaten. De smaak is er zeker niet minder om. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |