Op de huid gebakken zeebaars

Op de huid gebakken zeebaars


4 personen

Op de huid gebakken zeebaars zie je vaak op de menukaart staan in restaurants en ook in foodmagazines komen ze veel voorbij. Vanaf nu kun jij dat ook gewoon thuis maken. Zeebaars heeft een lekker pure en milde smaak en kun je heel goed bakken. Je moet daar alleen wel even je aandacht bijhouden, want het huidje moet wel lekker krokant worden. Eet de zeebaars lekker met aardappeltjes en gewokte spinazie met sjalotjes en knoflook.

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Angelique Hagoort-Sweere
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.