Opgeklopte slagroom

Please fix..


Het klinkt altijd zo eenvoudig; slagroom opkloppen. Toch zijn er een aantal factoren belangrijk om een goede opgeklopte slagroom te krijgen (en te houden). Zorg dat de slagroom, de kom en de garde(s) goed koud zijn, anders krijg je de slagroom niet goed opgeklopt. Ook is het belangrijk om smaakmakers als specerijen, siropen en jam pas toevoegt wanneer de slagroom bijna klaar is. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Anita Bakker-Wit
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.