Opgeklopte slagroom
Het klinkt altijd zo eenvoudig; slagroom opkloppen. Toch zijn er een aantal factoren belangrijk om een goede opgeklopte slagroom te krijgen (en te houden). Zorg dat de slagroom, de kom en de garde(s) goed koud zijn, anders krijg je de slagroom niet goed opgeklopt. Ook is het belangrijk om smaakmakers als specerijen, siropen en jam pas toevoegt wanneer de slagroom bijna klaar is.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |