Ossenhaas met rode wijnsaus

Ossenhaas met rode wijnsaus


4 personen

Op zoek naar een heerlijk hoofdgerecht voor de feestdagen? Serveer dan Ossenhaas gepocheerd in rode wijn met sjalotjes. Door het vlees te pocheren in rode wijn blijven alle sappen in het vlees behouden en krijg je een heerlijk mals eindresultaat. Serveer de Ossenhaas met een lekkere peterseliepuree. Schep voor het opdienen als eerste wat van de rode wijnsaus met champignons en sjalotjes op een mooi bord. Schep daar vervolgens de peterseliepuree op en top af met 2 stukken ossenhaas. Ziet eruit als een plaatje toch? Eet smakelijk! 

 
Saté van ossenhaas
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Kerst bij Albert Heijn wordt wel heel bijzonder dit jaar + winactie
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
In de test: Ossenhaas met bimi

Als thuiskok wil je met Kerst natuurlijk wel iets bijzonders op tafel toveren. Bij de Albert Heijn kun je je hart ophalen aan de bijzondere soorten vlees en...

Lees meer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.