Oud en Nieuw champagnetaart

Muffins met citroen en bramen


Wil je net even iets meer uitpakken met Oud en Nieuw dan alleen maar hapjes op tafel te zetten? Dan is deze prachtige Oud en Nieuw champagnetaart perfect! De taart is gemaakt van drie lagen cake die op smaak zijn gebracht met champagne. Tussen de lagen champagnecake zit Italiaanse meringue met frambozen. Zó lekker! De alcohol vervliegt tijdens het bakken, je houdt alleen een heerlijke subtiele smaak over. Dus deze taart kun je ook prima voorschotelen aan de kids. Happy New Year! Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 20 min | Decoreren: 15 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.