Ovengebakken aardappeltjes en knolselderij

Ovengebakken aardappeltjes


Ovengebakken aardappeltjes, heerlijk! Maar af en toe wil je ze gewoon net even iets anders. Deze variant is dan zeker een aanrader! Lekkere ovengebakken aardappeltjes in combinatie met onder andere knolselderij, chorizo, lente-ui en hazelnoten. De aardappeltjes worden bereidt met Alpro Rijst Cuisine, wat in combinatie met de limoen, zorgt voor een heerlijk frisse smaak aan het gerecht. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Alpro
Alpro

Good for you, good for the planet too, dat is ons motto. Al meer dan 30 jaar maken wij met liefde 100% plantaardige producten met ingrediënten die op een verantwoorde wijze geteeld en geoogst zijn. Zo dragen we bij aan een betere wereld. Alpro biedt volop variatie. Naast soja, halen we ‘plant power’ namelijk ook uit andere plantaardige ingrediënten als kokosnoot, amandel, hazelnoot, rijst en haver. Stuk voor stuk met een unieke smaakbeleving, 100% plantaardig, zonder soja en vrij van lactose. Heerlijk om zo te drinken of om te verwerken in drankjes en gerechten. Ontdek de producten van Alpro met de heerlijke recepten op Foody.nl.

Tropische kokos-smoothie Tropische kokos-smoothie
Rabarberbiet smoothie Rabarberbiet smoothie
Roze zomerfruit smoothie Roze zomerfruit smoothie
Meer van Alpro

Favoriet recept van

  • Rienke Schuitemaker
  • ingrid
  • Diana Nelissen-te Poel
  • Marjan Fortuin
  • Hagoed
  • Louise Van Der Kelen
  • Alpro
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.