Ovenschotel kabeljauw met courgette en aubergine

Foody Redactie


Vrijdag = visdag! Met deze lekkere en snelle ovenschotel met aardappeltjes, courgette, tomaat, aubergine en kabeljauw zet je een heerlijk visgerecht op tafel. Een dergelijke ovenschotel is ook een ideale manier om restjes op te maken. Doe alle restjes groenten met de gekookte aardappels en de vis in een ovenschaal en laat de oven het werk doen. Ook nog weinig afwas dus, ideaal!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Cobi.
  • ENGBERS
  • Jacqueline Smiet
  • Joke Boting
  • Louise Van Der Kelen
  • Melanie Cremers
  • Herana
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.