Ovenschotel met gehakt en brood
Deze goed gevulde ovenschotel met gehakt, paprika en prei is heerlijk en super gemakkelijk om te maken. Bedek de schotel dakpansgewijs met stokbrood op het gehakt en besprenkel met een beetje olijfolie. Bestrooi de ovenschotel met kaas en zet ongeveer 12 minuten in de oven tot het brood lekker knapperig is en de kaas gesmolten. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |