Ovenschotel met rode kool
Een ovenschotel is in de herfst/winter altijd een goed idee. Echt comfortfood. Zo ook deze heerlijke ovenschotel met rode kool en gehakt. Yum!! En heel makkelijk om te maken. Perfect ook om van te voren vast klaar te maken, zo hoef je de schotel 's avonds alleen nog maar voor even in de oven te schuiven. Rode kool is heerlijk in combinatie met appel en dus is er aan deze schotel appel toegevoegd. Mocht je dit nu niet lekker vinden kun je de appel prima achterwegen laten.
Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 15-20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |