Overnight oergranen met geroosterde nootjes

Foody Redactie


De overnight oats en de smoothie-bowl. Lekker om afzonderlijk te eten, maar je kunt deze twee ook perfect combineren. Nu kun je kiezen om echt alleen havermout te gebruiken, maar Brinta Oergranen is een welkome afwisseling. Naast haver bevat Brinta Oergranen ook nog spelt, rogge, tarwe en gerst. Lekkerder dan alleen havermout, want het is steviger en lekker grof van structuur. Ook na een nachtje weken blijft het dus een lekkere bite houden. Top de volgende ochtend af met wat geroosterde noten, kokosrasp, gedroogde abrikozen en banaan en je hebt een heerlijk ontbijtje. Enjoy! Voorbereidingstijd: 5 min | Koeltijd: 1 nachtje 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Melanie van Meerloo
  • Brinta
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.