Paas popcorn met kaas
Zelf popcorn maken is vele malen lekkerder en gezonder! Maar meestal heb je alleen de keuze uit zoete of zoute popcorn. Laat dit receptje hier nu net verandering in aanbrengen. Met deze hartige variant met kaas, heb je door de gele kleur een super snackje om met Pasen te eten als je even helemaal klaar bent met zoete paaseitjes snaaien. Bestrooi de popcorn om deze nog wat pittiger te maken met cayennepeper en smullen maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |