Paasbrood met vijgen en hazelnoten

Lekkerste paasbrood ever!


Bij Pasen hoort natuurlijk een lekker stuk Paasbrood. Nu kun je natuurlijk naar de winkel rennen om een Paasbrood te kopen, maar het is toch wel het lekkerste als je deze zelf maakt. Want echt, dit receptje voor Paasbrood met vijgen, abrikozen, hazelnoten en natuurlijk amandelspijs ga je heerlijk vinden! Het neemt wat tijd in beslag, maar het is zo de moeite waard! Heerlijk met boter en poedersuiker. Geniet ervan!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.