Paaskoeken met aardbeienjam
Twee knapperige paasei-koeken op elkaar met daartussen een lekkere laag aardbeienjam. Klinkt goed toch? En deze koeken zijn perfect om, hoe kan het ook anders, te serverven met de paasdagen. Doordat je uit de bovenste koek gaatjes hebt gestoken eindig je met een mooi versierd paasei. Helemaal niet moeilijk om te maken en harstikke lekker! Enjoy!
Voorbereidingstijd: 15 min | Rusttijd: 60 min | Oventijd: 13-18 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |