Paaskoeken met aardbeienjam

Please fix..


Twee knapperige paasei-koeken op elkaar met daartussen een lekkere laag aardbeienjam. Klinkt goed toch? En deze koeken zijn perfect om, hoe kan het ook anders, te serverven met de paasdagen. Doordat je uit de bovenste koek gaatjes hebt gestoken eindig je met een mooi versierd paasei. Helemaal niet moeilijk om te maken en harstikke lekker! Enjoy!  

Voorbereidingstijd: 15 min | Rusttijd: 60 min | Oventijd: 13-18 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.