Paaswrap met zalm, mango en avocado

Paaswrap met zalm, mango en avocado


Wraps zijn een geweldige maaltijd. Maar zeg nou zelf, de wrap zelf is niet het smaakvolst. Des te meer reden om er lekker veel vulling in te doen. Zoals deze salsa met mango, avocado en paprika. Samen met de spinazie, hüttenkäse en de gerookte zalm heb je een knaller van een wrap. In stukjes geserveerd is het een ideale brunchhap, bijvoorbeeld rond Pasen.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Anita Schroter
  • Peter Vogelaar
  • Ivonne Niessink
  • Louise Van Der Kelen
  • Wil Joop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.