Pad thai met garnalen
Als je weleens in Thailand bent geweest heb je vast wel eens Pad Thai gegeten. Het is namelijk hét streetfoodgerecht van Thailand. Pad Thai is een wokgerecht op basis van rijstnoedels met garnalen en ei, afgemaakt met een heerlijke saus. Een sausje dat zoutig is door de vissaus, pittig door de sambal, zoet door de gembersiroop en fris door de limoen. Een goddelijke smaakcombinatie dus. Nog wat fijns: dit gerechtje staat echt in no-time op tafel. Ook wel eens fijn toch? Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |