Paddenstoelentaart met salie en gruyère
Sommige amateurchefs komen met salie niet veel verder dan een als vulling in de saltimboca. Dit recept geeft je nieuwe inspiratie. In deze heerlijke paddenstoelentaart komt de salie helemaal tot zijn recht. De combinatie van salie en paddestoelen is een klassieker, en niet voor niks. Garneer deze zalige taart met wat geschaafde amandelen en serveer hem op je mooiste taartschaal, hij verdient het!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |