Paddestoelen strüdel – Vega hoofdgerecht
Speciaal voor de vegetarische kerstfeestvierders heb ik hier een heerlijk receptje waarmee je gegarandeerd mensen blij gaat maken. Een hartige strudel met een smakelijke vulling van romige paddestoelenragout. Heel makkelijk, heel erg lekker. Serveer het als hoofgerecht met een mooie salade, of als voorgerecht in plakjes. Wat je ook dit, deze paddestoelenstrudel ga je te gek vinden!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |