Panna Cotta met aardbeien

Deze panna cotta met aardbeien is de ideale afsluiter van een stevig diner. De puddinkjes van room zijn lekker licht en fris. Mocht je een zwaardere variant willen maken, en op kunnen na je diner, dan kun je eventueel een versie met witte chocola maken. Doordat je deze toetjes een dag van te voren kan maken bespaar je jezelf veel stress op de dag van je diner. Heerlijk relaxt tafelen dus, enjoy!
Let op: de panna cotta moet minimaal 3 uur opstijven
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |