Panna cotta met karamel, zeezout en passievrucht

Ingrediënten
Dol op chocolade én op panna cotta? Dan is dit dessert zeker een aanrader! Een heerlijke panna cotta met karamel, zeezout en passievrucht. Klinkt heerlijk toch? En laat het nog een groot voordeel hebben. Het is super simpel om te maken en daarnaast ook nog eens mega lekker! Kan niet beter toch? Je moet wel even wat geduld hebben voordat je ervan kunt genieten. Het toetje moet namelijk zo'n 4 uur opstijven. Resultaat? Een heerlijk karamellige panna cotta met extra zeezout ‘on top’ als frisse tegenhanger van de passievrucht. Geniet ervan!
Voorbereidingstijd: 15 min, Wachttijd: 4 uur


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |
![]() |
Salade met bulgur, garnalen en... |