Panna cotta met karamel, zeezout en passievrucht
Dol op chocolade én op panna cotta? Dan is dit dessert zeker een aanrader! Een heerlijke panna cotta met karamel, zeezout en passievrucht. Klinkt heerlijk toch? En laat het nog een groot voordeel hebben. Het is super simpel om te maken en daarnaast ook nog eens mega lekker! Kan niet beter toch? Je moet wel even wat geduld hebben voordat je ervan kunt genieten. Het toetje moet namelijk zo'n 4 uur opstijven. Resultaat? Een heerlijk karamellige panna cotta met extra zeezout ‘on top’ als frisse tegenhanger van de passievrucht. Geniet ervan!
Voorbereidingstijd: 15 min, Wachttijd: 4 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |