Panna cotta met rabarber en aardbei
Ik was laatst te gast bij Radio 6, waar ik Italiaans gekookt heb. Als toetje maakte ik een panna cotta met aardbeientopping, en daar krijgen jullie nu het recept van! Deze panna cotta is niet gemaakt met gelatine maar met maizena, waardoor hij heel romig en niet zo glibberig wordt. Het verse, zoete fruit maakt het helemaal af. Iedereen in de studio was aan het genieten. YES!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |