Panna cotta met vlierbloesem en aardbeiensaus

Panna cotta met vlierbloesem en aardbeiensaus


Panna cotta is zijdezacht en romig van smaak, en daarmee een top dessert! De combinatie van de subtiele vlierbloesem en de fruitige aardbeien in deze versie is erg fijn. Je kunt de panna cotta en de saus heel goed een dag (of twee) van te voren maken, zodat je op de dag zelf geen omkijken meer hebt naar het dessert.
Voorbereidingstijd: 20 min |Opstijven: minimaal 3 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Cobi.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.