Panna cotta van yoghurt met gekarameliseerde appel

Panna cotta van yoghurt met gekarameliseerde appel


Deze panna cotta van Griekse yoghurt is zacht van smaak en minder zwaar dan die waar alleen maar room in wordt gebruikt. In combinatie met de gekarameliseerde appel en de knapperige kruimels is dit echt een heel fijn dessert. Een soort deconstructie van appeltaartyoghurt. Zeker de moeite waard. Geniet ervan! 
Let op: de panna cotta moet nog minimaal 3 uur opstijven in de koelkast 

Ingrediënten

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Panna cotta – basisrecept
 4
Rutger BaktRutger Bakt
Yoghurt panna cotta
 3
PhilippineLiefde voor Lekkers
Yoghurt Panna Cotta met Mango
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.