Panzanella

Panzanella


Nog een lekker stuk brood over, maar weet je niet zo goed wat je ermee moet? In plaats van het weg te gooien, kun je er in een handomdraai een heerlijke Panzanella van maken. Panzanella is een typisch Italiaanse salade gemaakt van oud brood. Deze salade is de ideale manier om restjes uit de koelkast op te maken en ook nog eens relatief gezond. Deze variant is gemaakt met rode ui, komkommer en tomaat, maar je kunt er natuurlijk aan toevoegen wat je zelf wilt. Besprenkel de broodsalade met extra vergine olijfolie en desgewenst met extra balsamico-azijn. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Sofie Beeckman
  • Christianne van Kessel
  • Guusje van Lith
  • Ivonne Niessink
  • Isabel de Bruijn
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.