Pappadums met mangochutney

Weekendbites: Pappadums met mangochutney


Ben je liefhebber van de Indiase keuken? Dan moet je deze pappadums met mangochutney zeker een keer maken. Pappadums is een typisch Indiaas hapje. Ze worden gemaakt van linzen en vaak geserveerd met diverse dipsausjes of chutneys. En bij deze variant worden de pappadums geserveerd met een lekkere zoet-pittige mangochutney. Perfect als voorgerechtje of gewoon als hapje bij de borrel. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken
Samosa’s met Raita
 14
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Snelle basis groentesoep
 6
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 12
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.