Pappadums met mangochutney
Ben je liefhebber van de Indiase keuken? Dan moet je deze pappadums met mangochutney zeker een keer maken. Pappadums is een typisch Indiaas hapje. Ze worden gemaakt van linzen en vaak geserveerd met diverse dipsausjes of chutneys. En bij deze variant worden de pappadums geserveerd met een lekkere zoet-pittige mangochutney. Perfect als voorgerechtje of gewoon als hapje bij de borrel.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |