Pappardelle met truffel

Pappardelle met truffel


Er is een reden waarom echte trufel zo duur en gewild is: het is gewoon hemels om het door je gerecht te proeven. Helaas bevatten de meeste producten met truffel helemaal geen echte truffel, maar een namaakvariant. Je proeft en ruikt dat meteen, en dat is zó jammer! Bij Foodelicous gebruiken ze gelukkig wel echte truffel, en omdat ik daar gewoon even heel erg behoefte aan had heb ik een heerlijek parpadelle met truffeltapenade en champignons gemaakt. Grandioos, maar als je het wil maken moet je wel echt goede ingrediënten hebben, anders is het niet lekker!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Wilmabrasser
  • Mkostense
  • Christianne van Kessel
  • Tessa Stavast
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.