Parelgortrisotto met biet en schinken

Parelgortrisotto met biet en schinken


Tijdens mijn tripje naar de Culinaire Jakobsweg in Oostenrijk, at ik het heel erg lekker gerecht van chef Giovani Oosters. Het was echt zo'n recept dat je niet even snel thuis namaakt. Maar het was zó ontzettend lekker! De combinatie tussen het zoete van de biet met de subtiele smaak van de risotto, het zoute van de bacon en dan het kruidige van de salade: goddelijk! Daarom bedacht ik mijn eigen versie waarvan de bereiding wat simpeler is en de ingrediënten best makkelijk te vinden zijn. Parelgortrisotto met biet, schinken en kruidige sla. Mmm..

2 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Melanie van Meerloo
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.