Pasen: Soufflé met gerookte zalm

Pasen: Soufflé met gerookte zalm


Een goede soufflé is heerlijk, maar het maken van een soufflé kan best een uitdaging zijn. Het instorten gebeurt namelijk vrij snel. Maar met dit recept zeker niet. Deze soufflé met ricotta is namelijk een stuk steviger dan de originele soufflé van enkel eieren. Toch is de textuur net zo fluffy en luchtig, zoals het hoort. Met deze soufflé met gerookte zalm kun je dus prima aankomen tijdens de paasbrunch. Geniet ervan!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.