Passievrucht pavlova
Is deze pavlova met passievrucht geen beauty? Een super toetje met veel suiker, zuivel en een klein beetje fruit. Niet heel gezond dus, maar oh zó lekker! Pavlova is heerlijk om te combineren met het frisse van de passievrucht. Lekker fris en een stuk lichter dan varianten met chocolade en noten. Niet noodzakelijkerwijs in calorieën, maar wel voor het idee. Klint goed toch? Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |