Pasta al forno
Pasta al forno, ofwel pasta uit de oven, is typisch zo’n gerecht waarbij eindeloos veel variaties mogelijk zijn. Normaal gesproken eet je de pasta meteen op zodra deze is gemaakt, maar door het nog even in de oven te plaatsen trekken de smaken er nog meer in. Dan heb je dus echt een heerlijke pasta die warm uit de oven komt met gesmolten kaas erover en helemaal bomvol smaak is. Zó lekker! Enjoy.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |