Pasta met cambozolasaus
Met dit recept maak je een heerlijke tagliatelle pasta met een romige saus van cambozola kaas. Verder gaan er spekjes, champignons, rucola en wat pijnboompitjes in de pasta. Cambozola is een kaas tussen camembert en gorgonzola. Je zet deze overheerlijke pasta in een ruim half uur op tafel. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |