Pasta met romanesco, runderworst en room

Pasta met romanesco, runderworst en room


4 personen

Dit mooie pastagerecht is een lekkere manier om romanesco te verwerken. Romanesco is zo'n prachtig gevormde zachtgroene bloemkool. Het worstenvlees in de saus geeft veel smaak, doordat de worstjes goed op smaak zijn met verschillende specerijen. En doordat je het vlees uit de worstjes haalt en klein maakt is het zo gaar. Met een kwartiertje heb je een smaakvolle maaltijd op tafel staan. Serveer de pasta met vers geraspte Parmezaan en een frisse salade.

 

Favoriet recept van

  • Irenekoster
Groen zonder poen: pasta romanesco
 3
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Makkelijke Maaltijd: Pasta al Limone
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Uit oma's keuken: Pasta Carbonara | Simone's Kitchen
 3
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.