Pasta met spinazie en kastanjechampignons

Ingrediënten
- 1 bosje bosui
- 1 teentjes knoflook, fijngesneden
- 300 gr kastanjechampignons en/of paddestoelen
- 150 gr boursin knoflook en kruiden
- 300 gr verse spinazie
- 250 gr verse tagliolini bicolore (of andere verse pasta)
- 30 gr pijnboompitten, geroosterd
- Scheutje witte wijn
- 1 eetl olijfolie
- peper en zout
- 4 eetl geraspte paremzaanse kaas
4 personen
Een heerlijke Italiaanse pasta, wie is er niet gek op. Met dit recept maak je een heerlijk vegetarisch pastarecept met verse pasta, lekkere kruidenroomkaas, champignons en spinazie. Garneer de pasta met wat geroosterde pijnboompitjes en Parmezaanse kaas als finishing touch. Zeker weten dat dat smullen wordt! Eet smakelijk en geniet van deze verrukkelijke vegetarische maaltijd.


Op LeukeRecepten.nl deel ik mijn passie en liefde voor koken. Laat je inspireren door de vele...
Volg Leukerecepten.nl
![]() |
Thaise Massaman curry met kip... |
![]() |
Rode Curry met kipballetjes |
![]() |
Plaattaart met witlof en geroo... |