Pastarol met worst, tomaten en linzen

Ingrediënten
Pastarol of rotolo zoals ze dat in Italië noemen, daar ga je indruk mee maken! Perfect om te serveren met Kerst. En het is ook nog eens heel erg leuk om te maken. Een beetje imponerend misschien ook, vooral omdat je zelf het pastadeeg moet maken. Maar no worries, het is niet eens zo ingewikkeld als je misschien zou denken. Natuurlijk heb je wel een pastamachine nodig om de pasta dun uit te rollen. Het maken van de saus kun je een dag eerder doen. De smaak wordt er zelfs beter van, dus wanneer je het jezelf gemakkelijk wilt maken, maak je de saus een dag van tevoren. Heel lekker overigens worstvlees, linzen, tomaat en venkelzaad. Yum!!


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |