Pastaschelpen met groenten en geitenkaas

Snelle basis groentesoep


Deze vegetarische ovenschotel is niet alleen heerlijk, hij ziet er ook nog eens prachtig uit door de mooie grote schelpen. De grote schelpen zijn niet overal verkrijgbaar, maar zijn een ritje naar de delicatessenzaak zeker waard. Vul de schelpen met heerlijke geitenkaas en paprika en courgette. Doordat je de schelpen voorkookt hoeft slechts de kaas te smelten in de oven. Zo klaar dus! 

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.