Pastaschelpen met spinazie en ricotta
Deze pastaschelpen gevuld met spinazie en ricotta is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens onwijs simpel om klaar te maken. Kook de pasta, maak de vulling klaar en je schuift het voor een klein half uurtje de oven in. Ideaal. Geniet ondertussen van een lekker voorgerechtje en smullen maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Zo maak je een perfecte borrel... |
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |