Pavlova met passievrucht
Pavlovataart is een taart gebaseerd op meringue. Je kunt het op verschillende manieren klaar maken. Pavlova is van zichzelf erg zoet, daarom is het lekker om het te combineren met het frisse van de hangop en de passievrucht. Echt een super combi! Het is vrij gemakkelijk om te maken, maar je moet er wel even de tijd voor nemen. Geniet ervan!
Bereidingstijd: 20 min, Wachttijd: 60 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |