Perencake met kruimels

Perencake met kruimels – recept


Deze perencake met kruimels is vol van smaak, doordat er amandelspijs in het cakebeslag is verwerkt. Daarnaast is deze perencake heel makkelijk te maken. De cake is het lekkerste op de dag van het bakken, dan zijn de kruimels nog knapperig. Perfect voor bij de koffie of eventueel nog lauwwarm als dessert met een bolletje ijs. Wil je variatie? In plaats van peer kun je ook appel of abrikozen gebruiken. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 35-45 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Weetikechtniet
  • Cobi.
Muffins met citroen en bramen
 12
Foody redactieFoody redactie
Knapperige kruimels
 5
Rutger BaktRutger Bakt
Foody Redactie
 2
Foody redactieFoody redactie
Muffins met citroen en bramen
 1
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.