Perencake met kruimels
Deze perencake met kruimels is vol van smaak, doordat er amandelspijs in het cakebeslag is verwerkt. Daarnaast is deze perencake heel makkelijk te maken. De cake is het lekkerste op de dag van het bakken, dan zijn de kruimels nog knapperig. Perfect voor bij de koffie of eventueel nog lauwwarm als dessert met een bolletje ijs. Wil je variatie? In plaats van peer kun je ook appel of abrikozen gebruiken. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 35-45 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |