Piadina alla 5&33
Een Italiaanse piadina lijkt ergens wel een beetje op een quesadilla. Met een kleine aanpassing dus heb ik het recept voor jullie aangepast. Voor extra gemak maak je gebruik van volkorenwraps in plaats van Italiaans flatbread. Eet de piadina in combinatie met een grote rucola sla met Parmezaanse kaas en balsamico-azijn. Je kan er ook voor kiezen om een halve piadina te nemen en naast de rucola wat groenten te grillen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |