Piepkuiken uit de oven gevuld met kruidenroomkaas

Kerst hoofdgerecht: Piepkuiken uit de oven gevuld met boursin


Piepkuiken is net even anders dan een stukje gewone kip. Het vlees is heerlijk mals. En daarmee super om te serveren met het kerstdiner of ander fijn etentje. Dit recept voor piepkuiken uit de oven gevuld met kruidenroomkaas, is ontzettend gemakkelijk. Eigenlijk doet de oven bijna al het werk. Maak er nog een snelle zelfgemaakte salsa verde bij van fijngehakte lekkere verse kruiden zoals platte peterselie en dragon. Serveer het piepkeuken met wat ovengeroosterde aardappeltjes met boter, citroenschil en olijfolie en je hebt een heerlijk hoofdgerecht. Smullen! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.