Piepkuiken uit de oven gevuld met kruidenroomkaas
Piepkuiken is net even anders dan een stukje gewone kip. Het vlees is heerlijk mals. En daarmee super om te serveren met het kerstdiner of ander fijn etentje. Dit recept voor piepkuiken uit de oven gevuld met kruidenroomkaas, is ontzettend gemakkelijk. Eigenlijk doet de oven bijna al het werk. Maak er nog een snelle zelfgemaakte salsa verde bij van fijngehakte lekkere verse kruiden zoals platte peterselie en dragon. Serveer het piepkeuken met wat ovengeroosterde aardappeltjes met boter, citroenschil en olijfolie en je hebt een heerlijk hoofdgerecht. Smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |