Pika saus

Recept voor pika saus (van Curacao)


Pika is een frisse, maar tegelijkertijd erg pittige rauwe sambal, wat op Curacao bij bijna alles wordt gegeten. Pika is echt vrij pittig om puur als bijgerecht te serveren, maar is een heerlijk ingrediënt om bijvoorbeeld aan mayonaise toe te voegen. Perfect om te serveren bij polenta frietjes of gebakken aardappeltjes. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
FocusonFoodies.nl

Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...

Bananen smoothie met pindakaas en chocolade Bananen smoothie met pindakaas...
Tinto de Verano Tinto de Verano
Italian Spritz witte wijn cocktail Italian Spritz witte wijn cock...
Meer van FocusonFoodies.nl

Favoriet recept van

  • Caroline Vlegaard
  • Bidie Mangal
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
Foody redactieFoody redactie
Zelf pindasaus maken (zonder pakje)
 4
PhilippineLiefde voor Lekkers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.