Pindakaas-Chocoladecake met ROLO
Deze pindakaas-chocoladecake met ROLO bevat maar 8 ingrediënten en is in een uur gebakken. Hij ziet er heerlijk uit dankzij de twee verschillende lagen. Er is heel duidelijk onderscheid gemaakt tussen chocoladecake en pindakaascake. In de chocoladecake zit ROLO verwerkt, waardoor er ook caramel in zit. Bereidingstijd: 20 minuten. Oventijd: 60 minuten.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |