Pindatempeh uit de oven

Pindatempeh uit de oven


Tempeh is een hele goede vleesvervanger. Je kunt er heel lekkere dingen mee maken én je kunt er allerlei kanten mee op, waardoor je er niet zo snel op uitgekeken raakt. Kortom: een super veelzijdig product dus. Deze pindatempeh uit de oven is geweldig! Heerlijke krokant en ontzettend eenvoudig om te bereiden. Serveer met wat komkommer en sesam als snack, of op een broodje met groenten als lekkere sandwich. Geniet ervan. Let op: de tempeh dien je minimaal 1 uur te laten marineren. 

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Jolanda Oostendorp
  • Ilse Scheirlinckx
Snacks frituren doe je voortaan in de oven
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Snacks frituren doe je voortaan in de oven

Frituursnacks, heerlijk! Alleen wordt het moeilijk snacken zonder frituurpan. Maar toch heb je af en toe trek in een frietje of in een bitterbal. Nu kon je...

Lees meer
Muffins met citroen en bramen
Foody redactieFoody redactie
Kwekkeboom Oven

Een bitterbal op zijn tijd gaat er altijd wel in! Maar wat als je thuis geen frituurpan hebt? Dan kun je deze lekkere snacks dus niet zomaar even...

Lees meer
Snelle basis groentesoep
Foody redactieFoody redactie
Super Healthy Sunday: Geroosterde kikkererwten
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.