Pistou met Parmezaan

Allergietip: Pistou met Parmezaan


Pistou is de Franse variant van pesto zonder pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Omdat Parmezaan toch wel erg lekker is gebruiken we het in dit recept van pistou wel. Pistou is dus ideaal voor mensen met een noten allergie, op deze manier kunnen ze toch van pesto genieten. Natuurlijk smaakt het wel iets anders maar het is zeker een goed alternatief.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl
Muffins met citroen en bramen
 9
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 9
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 2
Foody redactieFoody redactie
Pasta Pistou met gamba’s
 9
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Recept Rode Pesto
 8
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.