Pita burger met gegrilde groente

Pita burger met gegrilde groente


Hamburgers zijn helemaal hot. Op festivals staan er vaak meerdere foodtrucks met ieder zijn eigen specialiteit. Van burgers van de grill, barbecues met houtvuur tot complete smokers op wielen. En thuis kun je zelf ook makkelijk een festival burger in elkaar draaien. Deze pita burger met rund- én lamsgehakt en gegrilde groente bijvoorbeeld. Maak de pita burger af met een flinke klodder Hellmann’s met fijn gesneden knoflook en genieten maar. Eet smakelijk! 

Tip: mocht je de tijd hebben, zet de het gekruide gehakt dan nog even 30 minuten in de koelkast om de smaken goed te laten intrekken. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Lekkeretenmetlinda.nl
Lekkeretenmetlinda.nl

Lekker eten met Linda staat voor makkelijk, bewust en vooral lekker eten. Ze heeft als doel om het plezier in de keuken terug te brengen en te laten zien dat gezonder eten en lekker koken echt niet zo moeilijk is. De recepten van Linda zijn toegankelijk en altijd makkelijk klaar te maken. Daarbij geeft ze veel praktische tips. Haar enthousiasme zorgt ervoor dat de lezer zin krijgt om de keuken (weer) in de duiken.

Ontbijtkoek Ontbijtkoek
3 vegetarische balletjes 3x vegetarische balletjes
Zalmtartaar met groene asperges op toast Zalmtartaar met groene asperge...
Meer van Lekkeretenmetlinda.nl

Favoriet recept van

  • Alleblasmaaike
  • Hellmann's
Chicken chorizo burgers
 1
Lekkeretenmetlinda.nlLekkeretenmetlinda.nl
Appelcrumble
 8
Lekkeretenmetlinda.nlLekkeretenmetlinda.nl
3 vegetarische balletjes
 7
Lekkeretenmetlinda.nlLekkeretenmetlinda.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.