Pita pizza’s

Foody Redactie


Met pitabroodjes kun je echt alle kanten uit! Als je zin hebt in een lekkere lunch of gewoon een lekkere snack wilt maken als je vrienden over de vloer hebt dan zijn deze pitapizza's ideaal! Hartstikke simpel, zo klaar en lékker dat ze zijn! Binnen 20 minuutjes heb je een heerlijk hapje op tafel staan, en de topping kun je net zo doen als ik het had gedaan, maar ook als je zin hebt in bijvoorbeeld een vega-pizzaatje kun je het natuurlijk naar wens invullen met heerlijke groentes. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Meggie van Dooren
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.